logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Escleroteràpia

L'escleroteràpia consisteix en la injecció d'un líquid terapèutic en l'interior d'un vas sanguini per la seva oclusió. Això permet el tractament de malformacions vasculars petites i superficials.

Les malformacions vasculars són lesions benignes congènites que sovint no es manifesten fins al cap d'uns mesos del naixement, que no solen evolucionar fins que es produeix algun canvi sobtat, com un traumatisme, una infecció o algun canvi hormonal.

La injecció del líquid terapèutic actúa sobre les cèl·lules endotelials de les parets del vas sanguini i provoca la seva oclusió. L'eficàcia d'aquesta tècnica depèn del diàmetre del vas i del flux sanguini. Els vasos amples i amb flux abundant són més difícils d'esclerosar.

El tractament amb escleroteràpia és relativament senzill per a l'especialista, pràcticament innocu i no produeix dolor. La sensació és semblant a una extracció de sang.

L'escleroteràpia es realitza de forma ambulatòria, sense necessitat d'anestèsia.

Cal recordar que aquest procediment és especialment efectiu en malformacions vasculars superficials. Les malformacions més profundes tenen un tractament més complex, que sovint només ofereix millores parcials.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue