logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Motilitat ocular

La motilitat ocular mesura el moviment espontani i coordinat dels ulls, detectant les possibles desviacions en el paral·lelisme binocular (estrabisme o heterotropia) i permet diagnosticar el dèficit de convergència, l'ambliopia (ull gandul) o la diplopia (visió doble).

Normalment, els dos ulls es mouen de forma paral·lela i això permet al cervell composar una imatge tridimensional. Quan els ulls no estan ben alineats, les imatges que rep el cervell són massa diferents i no es poden fusionar, donant lloc a una doble imatge (diplopia). Per a evitar aquesta doble visió, el cervell ha de suprimir una de les dues imatges, la de l'ull desviat, i això ocasiona una pèrdua gradual de visió d'aquest ull (ambliopia estràbica). El resultat d'eliminar una de les dues imatges és una pèrdua de la visió tridimensional, i per tant de la percepció de profunditat.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue