logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Test d'agudesa visual

L'agudesa visual es defineix com la capacitat de visió clara dels detalls. Es mesura per l'angle que formen els eixos visuals originats pels dos punts més pròxims que pot distingir el pacient. La visió sota l'angle mínim fisiològic es pren com a unitat d'agudesa visual, i per a determinar-la es fan servir les escales d'optotips, on hi figuren lletres, números o figures de diferents mides. L'agudesa visual correspon a la mida més petita que el pacient pot distingir.

L'agudesa visual depèn directament de la màcula (part central de la retina) i es pot veure afectada pels problemes de refracció. Per això, si el pacient fa servir correcció visual, la prova s'ha de fer sempre amb les ulleres o lents de contacte posades.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue