logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Frotis vaginal

Estudi citològic de l'exsudat vaginal, conegut també com "Pap Test" o "Papanicolaou". La detecció de cèl·lules anormals permet identificar lesions premalignes o malignes incipients del coll de l'úter, que causen una alteració funcional i orgànica de les cèl·lules cervico-vaginals. Això permet el diagnòstic de processos tumorals i infeccions.

La detecció del virus del Papil·loma Humà (VPH) va lligada a la prevenció del càncer de cèrvix o coll uterí i de malalties de transmissió sexual. Per a la prevenció d'aquestes malalties és convenient començar a fer estudis citològics a partir dels 21 anys. Aquesta prova es pot complementar amb el test de VPH, que permet determinar la presència del virus o, altrament, el nivell de risc de la pacient.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue