logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

TAC toràcic

El TAC (tomografia axial computeritzada) és una prova diagnòstica d’última generació per a la detecció de malalties pulmonars o mediastíniques, més exhaustiva que la radiografia gràcies a les imatges múltiples, que ofereixen un mapa tridimensional de l'estructura interna de la zona explorada. Està indicada per a la detecció de petites anormalitats que passarien desapercebudes amb altres tècniques d'imatge.

El TAC toràcic s'aplica especialment en pacients que presenten factors de risc, com ara els fumadors. Estudis recents 1,2 demostren l'eficàcia d'un TAC preventiu anual en la detecció precoç del càncer de pulmó, i per tant en la reducció de la mortalitat per aquesta causa.

[1] National Cancer Institute (NCI), «Resultados de estudio para cáncer de pulmón indican beneficio en mortalidad con el uso de tomografía computarizada de baja dosis». 05-nov-2010.
[2] International Early Lung Cancer Action Program (IELCAP) «Landmark Study Reveals That Lung Cancer 10-Year Survival Dramatically Improves With Annual CT Screening and Prompt Treatment», 20-oct-2006.
Procediment extern - Procediment ofert pels metges de Centre Mèdic Rambla Nova que es realitza en altres instal·lacions.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue