logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Revisió ginecològica anual

La prevenció i detecció precoç de les alteracions en els òrgans reproductors són la finalitat de la revisió ginecològica anual. La revisió en ginecologia comprèn:

  1. Interrogatori clínic
  2. Citologia
  3. Exploració clínica
  4. Ecografia transvaginal: mitjançant ultrasons s'obtenen imatges de l'aparell genital intern femení que aporten, habitualment, més dades discriminatoris que l'exploració clínica.
  5. Altres exploracions: segons el cas es poden realitzar altres proves complementàries com la colposcòpia, ecografia 3D, ecografia 4D, suerosonografía, histeroscòpia, ecografia mamària, mamografia, densitometria òssia (diagnòstic d'osteoporosi), anàlisi de sang, etc.

És aconsellable la realització de la revisió ginecològica anualment (revisió ginecològica anual), sempre que no hi hagi altres motius que obliguin a una periodicitat diferent.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue