logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Obstetrícia: control de l'embaràs i atenció al part

Al nostre centre tenim un protocol personalitzat de control del vostre embaràs. Al tracte cordial i humà hi sumem la tecnologia més avançada en el Diagnòstic Prenatal, tot realitzat per especialistes en Diagnòstic Prenatal amb sòlida formació en Hospitals de Tercer Nivell, acreditats amb el Nivell IV de la SESEGO (Secció d'Ecografia de la Societat Espanyola d'Obstetrícia i Ginecologia).

La pràctica cada cop més extesa de l'Ecografia 4D ajuda a enfortir el vincle entre els pares i el futur nounat. Els nostres especialistes en diagnòstic prenatal realitzen l'ecografia 4D/ecografia 3D fora del protocol habitual de control gestacional.

El nostre grup ofereix la realització, durant el part, de la crio-preservació de cèl·lules mare de cordó umbilical * per a, en cas que fos necessari, utilitzar-les en el tractament de diverses afeccions en els primers anys de vida del vostre fill.

El nostre grup està especialitzat en tractaments de fertilitat i reproducció assistida. El control dels embarassos gestats por tècniques de reproducció humana (tractaments d'infertilitat, tractaments d'esterilitat) també ha de ser especial i personalitzat.

El nostre grup ofereix una atenció personalitzada del part * que implica la presència de l'equip humà corresponent: ginecòleg/ginecòloga, llevadora, anestessista, pediatre, infermeria i la resta de personal auxiliar de Sala de Parts. L'estada mitjana en la clínica és de 3 dies en el cas dels parts i 4 dies en els casos de cesàrea.

(*) Procediments externs - Procediments oferts pels metges de Centre Mèdic Rambla Nova que es realitzen en altres instal·lacions.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue