logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Inseminació Artificial Conjugal (IAC)

La Inseminació Artificial Conjugal és un tractament de reproducció humana que consisteix en la introducció del semen de la parella (prèviament “millorat”) dintre de l'úter de la dona durant el moment de l'ovulació.

Tècnica de la Inseminació Artificial
  1. Inducció de l'ovulació: des del 3r día del cicle s'administren, diàriament i per via subcutània, gonadotrofines (hormona FSH) per a estimular el creixement fol·licular. Mitjançant el seguiment ecogràfic es valora el desenvolupament fol·licular. Quan els fol·licles estan madurs s'aplica una altra medicació (hormona HCG) per a provocar l'ovulació.
  2. Capacitació espermàtica: el dia de l'ovulació processem el semen de la parella per a millorar la seva qualitat (sobretot la mobilitat).
  3. Inseminació artificial: en la consulta, i pràcticament de manera indolora, es realitza la col·locació dels espermatozous dintre de la cavitat uterina a través d'un catèter d'inseminació. Des d'aquí pugen fins a la trompa on fecunden l'òvul.

Després de la inseminació artificial, la pacient pot reprendre tranquil·lament les seves activitats sense necessitat de repòs. La taxa d'èxit per cicle es situa entre un 20 i un 24%, amb una taxa acumulativa en 3 cicles del 65%. S'aconsella realitzar entre 3 i 6 cicles. No és necessari descansar entre cicle i cicle; poden ser consecutius. La taxa d'embaràs múltiple oscil·la entre un 8 i un 20%.

Procediment extern - Procediment ofert pels metges de Centre Mèdic Rambla Nova que es realitza en altres instal·lacions.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue