logov5

Els pacients

Al Centre Mèdic Rambla Nova, el pacient és la peça fonamental i el centre d’atenció, al voltant del qual es configura el ventall d’especialitats i serveis, i sense el qual tot el que oferim no tindria sentit.

Els pacients

Al Centre Mèdic Rambla Nova, el pacient és la peça fonamental i el centre d'atenció, al voltant del qual es configura el ventall d'especialitats i serveis, i sense el qual tot el que oferim no tindria sentit.

 

Atenció personal  també vol dir un enfoc personalitzat. El metge ha de tenir en compte les particularitats de cada pacient, i això només és possible amb un coneixement exhaustiu i progressiu, que el centre resol amb la història única compartida on hi tenen accés tots els especialistes.

Els pacients que acudeixen per primer cop al Centre Mèdic Rambla Nova es registren com a usuaris. Amb aquest tràmit passen a tenir la targeta d'usuari, que dóna accés a tots els serveis presencials i telemàtics del centre, aportant agilitat en la identificació del pacient i seguretat en l'accés telemàtic (gràcies al sistema de coordenades).

Per a garantir una atenció acurada, és essencial establir un procés de millora continuada, encaminat a l'excel·lència, en el que és imprescindible comptar amb la col·laboració de l'usuari. En aquest sentit, el centre té sempre obert un canal d'atenció al client, a través de la bústia de suggeriments.

Llegir 747 vegades

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue