logov5

Els pacients

Al Centre Mèdic Rambla Nova, el pacient és la peça fonamental i el centre d’atenció, al voltant del qual es configura el ventall d’especialitats i serveis, i sense el qual tot el que oferim no tindria sentit.

Atenció al pacient

Per a garantir una atenció acurada, és essencial establir un procés de millora continuada, encaminat a l'excel·lència, en el que és imprescindible comptar amb la col·laboració de l'usuari. En aquest sentit, el centre té sempre obert diversos canals d'atenció al client:

 

 1. Telèfon de contacte 977 25 00 00, el canal més directe per a totes les gestions.
 2. Ens podeu traslladar la vostra opinió a través de l'enquesta de satisfacció, que ens aporta una informació molt valuosa per a millorar el centre i els serveis que s'hi ofereixen.
 3. La bústia de suggeriments, permet exposar comentaris i opinions relacionades amb la vostra experiència particular al centre.
 4. El formulari general de contacte és el canal oficial per establir contacte amb el departament d'administració.
 5. Canals de contacte directe amb els metges:
  1. Servei de consulta online1, que permet exposar de forma confidencial i privada el vostre problema directament a l'especialista.
  2. Servei de Vídeo-consulta, obert cada mes a una especialitat diferent, a través del qual podeu exposar els vostres dubtes i inquietuds sobre l’especialitat, que seran contestats per l’especialista i publicats en format de vídeo en la web del centre.
  3. Emergències post-operatòries 24h, exclusivament per a pacients que acaben de sotmetre's a un procediment quirúrgic.
 6. Serveis telemàtics:
  1. Citació online.
  2. Consulta online1.
  3. Consulta de documents i informes.

(1) El servei de consulta online està reservat a pacients amb targeta d'usuari i disponible per a Pediatria i Medicina Familiar i Comunitària.

Llegir 1138 vegades

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

 • A qualsevol hora del dia
 • Sense esperes i molt fàcil
 • Tries l'hora que millor et va
 • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue