logov5

Els Metges

Llista d’especialistes del Centre Mèdic Rambla Nova a Tarragona

Cruz Bartolomé, Juan

  • Especialitats: Medicina estètica
  • Procediments: Miomodulacio quimica, augment de llavis , rinomodelacio, bioplastia facial, tractament de la ullera, peeling quimic, bioestimulacio amb plasma, terapia de induccio de colagen, lifting amb fils de traccio, mesoterapia facial, hipersudoracio, correccio d´arrugues, lipofiling nanofat, mesoterapia capilar, mesoterapia corporal, esclerosi vascular
  • Mútues: Privats
El Dr. Joan Cruz Bartolomé es un reconocido especialista en Medicina Estética con más de 25 años de experiencia en el sector, experto en técnicas mínimamente invasivas como la liposucción sin cirugía o el lifting sin cirugía.

Licenciado en Medicina y Cirugía por la Universidad Autónoma de Barcelona en 1988, se especializó cursando un Máster en Medicina Estética por la Sociedad Española de Medicina Estética que compaginaba con su actividad profesional. Además también realizó una especialización en bioplastia en Brasil.

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue