logov5

Els Metges

Llista d’especialistes del Centre Mèdic Rambla Nova a Tarragona

Barco Rodríguez

  • Especialitats: Pediatria
La Dra. Barco Rodríguez, llicenciada en Medicina, Especialista en Pediatria per la Universitat de Barcelona, s'ha incorporat al Centre Mèdic Rambla Nova.

Durant la seva carrera, ha estat treballant a diferents centres hospitalaris als serveis de Pediatria i Neonatologia, com a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, la Clínica Aldecoa - Matt, l'Hospital Cruz Roja de Tarragona o la Clínica Monegal. Actualment disposa d'una consulta privada que funciona des de 1986.

Amb la incorporació de la Dra. Barco, al servei de Pediatria, donada la seva especial dedicació a l'aparell respiratori, aporta nous procediments diagnostics i terapeutics, ampliant així la cobertura de l'especialitat.

La seva qualitat de Diplomada Experta Universitaria en Teràpia Homeopàtica i el Màster en Homeopatia CEDH, ofereixen noves eines terapeutiques, diferents a les utilitzades habitualment. Tot això, com sempre, amb l'objectiu d'oferir a Tarragona una assistència mèdica integral de la màxima qualitat.

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue