logov5
 
 
 
 
 
 
aviso1
 
 

Els Metges

Llista d’especialistes del Centre Mèdic Rambla Nova a Tarragona

Couso Jácome, Marta

  • Especialitats: Odontologia
  • Mútues: AXA, DKV, MEDIFIATC
La Dra. Marta Couso Jácome, licenciada en Odontología en la Universidad de Barcelona y especialista en Medicina, Cirugía e Implantología Oral, por la misma universidad. Ha participado en varios Congresos Nacionales ofreciendo charlas sobre diferentes aspectos de la salud bucal.   Expertos en el manejo de técnicas quirúrgicas para la rehabilitación del maxilar atrófico con una amplia formación en técnicas avanzadas de cirugía oral e implantología; siguen en constante proceso de formación para adquirir nuevos conocimientos y habilidades con el fin de poder ofrecer los mejores tratamientos.

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue