logov5

Els Metges

Llista d’especialistes del Centre Mèdic Rambla Nova a Tarragona

Martín Avià, Jordi

 • Especialitats: Unitat de retina mèdica i quirúrgica
 • Procediments / Proves: Injeccions intravítrees de antiangiogènics (antiVEGF) per a la degeneració macular associada a l'edat (DMAE), Edema macular diabètic, Trombosi retiniana o miopia magna
Metge col·laborador.
FORMACIÓ ACADÈMICA
 
 • Doctor en Medicina per la Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, 2019. Tesi doctoral: "Competència en cirurgia vitreoretiniana: avaluació de la corba d'aprenentatge de la vitrectomia mitjançant l'anàlisi CUSUM"
 • Màster "intermediate and advanced surgial retina". ESASO. European School for Advanced Studies in Ophthalmology. Università della Svizzera italiana. Lugano, Suïssa. 2016. Concessió de la Beca ESASO
 • Observership Programme 2016 a el millor alumne de la promoció.
 • Màster en Patologia i Cirurgia de la Màcula, Vitri i Retina. Institut Universitari Barraquer, Universitat Autònoma de Barcelona. 2011-2012
 • Màster en Patologia Retino-vascular, inflamacions i tumors intraoculars. Institut Universitari Barraquer, Universitat Autònoma de Barcelona. 2006-2007
 • Especialitat en Oftalmologia via MIR. Hospital Clínic Universitari Lozano Blesa, Saragossa. 2002-2006
 • Llicenciat en Medicina. Universitat Rovira i Virgili, Tarragona. 1995-2001
 
FORMACIÓ EN HOSPITALS NACIONALS I INTERNACIONALS
· 2016. Estada d'1 mes a la Unitat de Retina Quirúrgica. Prof. Dr. Anselm Jueneman. Rostock, Alemanya.
· 2008 fins a 2011. Assistència regular a la Unitat de Retina Quirúrgica. Dr. Lluís Arias. Hospital de Bellvitge, Barcelona.
· 2006. Estada de 3 mesos a la Unitat de Retina, Neuro-oftalmologia i Còrnia. Dr. Lluís Arias. Hospital de Bellvitge, Barcelona.
· 2005. Estada de 2 mesos al Servei de Retina i Uveítis. Dr. Hugo Quiroz Mercat. Hospital Luis Sánchez Bulnes, APEC (Associació Per a Evitar la Ceguesa), Mèxic DF, Mèxic.
METGE ESPECIALISTA EN OFTALMOLOGIA
 • Membre de la Societat Espanyola de Retina i Vitri des del 2010.
 • Responsable de la Unitat de Retina i Cirurgia vitreoretiniana de la Xarxa Santa Tecla. Tarragona. 2008 fins a l'actualitat.
 • Hospital de Sant Pau i Santa Tecla. Tarragona. 2007 fins a l'actualitat.
 • Institut Català de Retina (ICR) Barcelona. 2006-2007.
 
 
DADES DE CONTACTE

Consulta a C/ Josep Floresví Garreta, num. 7, 2º 4ª. 43005. Tarragona

977 222 749 l 650 721 224 l www.drjmartin.com l Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dr. J. Martín

Doctor en Medicina

Oftalmòleg especialista en Retina

logometge2
 

 

Enfermetats que tractem

enfermedades

 

El Dr. Jordi Martín es un oftalmólogo con una amplia trayectoria como especialista en retina y en cirugía oftalmológica compleja. Es conocido por su proximidad y claridad ante el paciente.

 
Desde el final de la residencia se ha caracterizado por una formación académica y práctica constante, a través de másteres nacionales e internacionales, y de la realización de estancias en hospitales reconocidos en cirugía de retina en Barcelona, México y Alemania.
 
Es el responsable de la unidad de Retina y Cirugía Vitreorretinana de la Xarxa Santa Tecla de Tarragona, con más de 1.000 cirugías de retina como cirujano principal.
 
Su progreso profesional reciente culmina con la tesis doctoral en 2019, que versa sobre la seguridad durante la formación quirúrgica en retina, una manera de velar por la salud del paciente y garantizar la plena competencia del cirujano.

 

 

 

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

 • A qualsevol hora del dia
 • Sense esperes i molt fàcil
 • Tries l'hora que millor et va
 • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue