logov5

Els Metges

Llista d’especialistes del Centre Mèdic Rambla Nova a Tarragona

Clavel Laria, Pau

  • Especialitats: Neurocirurgia
  • Procediments: Degeneració del disc. Reemplaçament de Disc Artificial
 

 

Inicialment els seus interessos van discórrer per la complexa cirurgia vascular dels aneurismes i la cirurgia de tumors de base cranial. Encara avui és convidat a participar com a professor en cursos de cirurgia de base de crani de prestigi, com el que es realitza anualment al Hospital de Cornell a Nova York.

Però fa 15 anys va iniciar el descobriment de la cirurgia de columna, que avui és la seva passió. Es tracta d'un camp molt dinàmic i en contínua evolució.

Esxisteix encara molt terreny per a la innovació i el Dr. Clavel participa aportant idees de forma activa a través d'empreses dedicades al disseny de nous productes com Neosurgery S.L., situada al Parc Tecnològic de Cerdanyola.

Les seves múltiples i llargues estades en EE.UU. han fet que hagi decidit oferir als pacients nord-americans i estrangers la possibilitat de venir a Barcelona a operar-se a través de Barcelona Spine Center, de manera que gairebé 200 pacients estrangers han estat intervinguts en els últims 5 anys.

Va realitzar la seva especialitat via MIR a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Posteriorment va treballar en diferents hospitals de l'àrea metropolitana de Barcelona per tornar el 2003 com a metge adjunt a l'Hospital de Sant Pau, on va romandre fins l'any 2011 en què va decidir agafar un període d'excedència per dedicar-se més i millor als seus pacients i a la pràctica de la cirurgia de columna i, especialment, a la cirurgia de pròtesi de disc lumbar i cervical.

En el seu temps lliure li agrada estar amb la família i els seus amics. També practica esport de manera habitual i el seu favorit córrer i perdres pels camins que ofereix el parc de Collserola.

Una altra de les seves passions és viatjar i periòdicament ha realitzat estades a països d'Àfrica com neurocirurgià voluntari, l'última d'elles al setembre de 2010 a Zanzíbar enviat per NED Fundación.

Formació

• Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (1993)
• Títol d'especialista en Neurocirurgia via MIR

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue