logov5

Les Malalties

Llista de malalties que es diagnostiquen i/o tracten al Centre Mèdic Rambla Nova. Properament anirem completant el contingut.

Litiasi renal

Descripció

Els càlculs o litiasi renal és una malaltia de caràcter crònic caracteritzada per la presència de material sòlid a l'aparell urinari.

Símptomes

El més comú és el dolor agut quan la pedra es mou del ronyó a l'urèter. Pot acompanyar-se de sang a l'orina i infecció.

Diagnòstic

És principalment clínic però per evitar reaparició de nous episodis i diagnosticar possibles seqüeles es recomana realitzar unes anàlisis de la pedra, anàlisi d'orina i ecografia renal.

Tractament

Els objectius principals del tractament és evitar la reaparició de símptomes i el deteriorament de la funció renal com a conseqüència dels còlics repetits.

Pronòstic

És una malaltia crònica que pot arribar a produir insuficiència renal crònica avançada si no es controla la reaparició de còlics.

Consells

És important portar a terme una dieta estricta que en funció del tipus de pedra amb restricció d'una sèrie d'aliments i per això és important conèixer la causa i composició de la pedra.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue