logov5

Les Malalties

Llista de malalties que es diagnostiquen i/o tracten al Centre Mèdic Rambla Nova. Properament anirem completant el contingut.

Malaltia coronària / Obstrucció de les artèries coronàries

Malaltia que es dona especialment en persones amb factors de risc (tabaquisme, diabetis, hipercolesterolèmia, hipertensió, antecedents familiars, estrès…). És una malaltia crònica, de llarga evolució, que es desenvolupa durant molts anys sense causar cap símptoma, de forma silent. Quan ja dona símptomes, aquests es manifesten en forma d’infart de miocardi o angina de pit. La prova d’esforç ens permet detectar signes d'isquèmia o manca d’arribada d’oxigen al cor, causada per aquestes obstruccions arterials. També l’ecocardiograma-Doppler ens permet detectar anomalies de la contracció del múscul cardíac, que apareixen com a conseqüència d’aquesta manca d’irrigació del miocardi.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue