logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

RADIODIAGNÒSTIC

El METGE RADIÒLEG té un paper fonamental en el diagnòstic, l’orientació, el tractament i el seguiment de la patologia mamària. També té una llarga formació i experiència en ecografia general. Sabem que el càncer de mama és un dels tumors més freqüents de la dona i l’èxit del tractament dependrà fonamentalment de la realització d’un diagnòstic precoç, és a dir, com més petit sigui el tumor, més elevada serà la taxa de curació que aconseguirem. És en aquest punt on el radiòleg té un paper important, ja que: • Intervindrà d’una manera activa en les CAMPANYES DE CRIBRATGE O PREVENCIÓ DE CÀNCER DE MAMA, interpretant les mamografies realitzades a dones sanes, o sigui quan encara no presenten cap palpació anormal, amb la finalitat de detectar tumors de petites dimensions, en estadis precoços. La detecció de tumors d’aquestes característiques ha permès disminuir la mortalitat per càncer de mama i millorar la qualitat de vida d’aquestes pacients mitjançant l’aplicació de tractaments menys agressius, i s’han estalviat moltes mastectomies i limfadenectomies axil•lars. • TREBALLEM AMB DIFERENTS MÈTODES D’IMATGE (mamografia, ecografia, ressonància, etc.) per tal d’estudiar dones de diferents edats, diferents factors de risc i situació clínica, amb la finalitat de descartar o confirmar un possible càncer de mama. • El desenvolupament i l’experiència assolida a l’àrea de l’INTERVENCIONISME MAMARI ens permet LA PRÀCTICA DE PUNCIONS amb anestèsia local i a través de la pell, i confirmar la naturalesa histològica d’una lesió mamària sense la necessitat de passar pel quiròfan. Això permetrà que un equip multidisciplinari pugui triar el millor tractament per a la pacient i que la pacient pugui participar en la presa de decisions. • El SEGUIMENT DE DONES JA DIAGNOSTICADES I TRACTADES DE CÀNCER DE MAMA, amb la finalitat de valorar l’eficàcia de determinats tractaments o de detectar una possible recidiva tumoral com més aviat millor, és una altra de les tasques del radiòleg. La ecografia és una prova diagnòstica que mitjançant ultrasons, de manera ràpida, indolora i sense efectes secundaris per al malalt, permet diagnosticar amb alta precisió múltiples patologies.

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue