logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

Unitat de Logopèdia

El logopeda és l'especialista que s'ocupa de prevenir, avaluar, diagnosticar i rehabilitar les alteracions del llenguatge, la parla, la veu i la deglució. Avaluació i diagnòstic de: • Afàsies: alteracions del llenguatge adquirides després d'un accident vascular cerebral, un traumatisme cranioencefàlic, o de malalties neurodegeneratives, com les demències (Alzheimer, afàsia primària progressiva). • Disàrtria: alteració de la parla adquirida després d'un accident vascular cerebral, un traumatisme cranioencefàlic, o una malaltia neurodegenerativa (Parkinson, esclerosi múltiple, esclerosi lateral amiotròfica). • Disfàgia orofaríngia: alteració de la deglució de líquids i/o sòlids deguda a accidents vasculars cerebrals, malalties neurodegeneratives, postcirurgia ORL... • Disfuncions orofacials: deglució disfuncional, respiració bucal, succió digital, alteracions ATM... Quan hi ha una alteració de les diferents funcions del sistema estomatognàtic (funcions dels òrgans implicats en la parla i la deglució), succió, respiració, deglució, masticació, pot ocasionar un mal desenvolupament de l'estructura orofacial. • Retards del llenguatge: s'esdevenen en nens que inicien el seu llenguatge més tard que els altres nens, o que en tenen una evolució més lenta. • Dislàlia: alteració de la parla que consisteix en la substitució o omissió d'un so de la parla, o de diferents sons; pot estar afectada l'articulació i/o la discriminació auditiva d'aquell so. • Trastorns del llenguatge: no inclou només que el llenguatge s'hagi iniciat més tard o que evolucioni més lentament, sinó també l'alteració d'altres aspectes del llenguatge, com ara, per exemple: la comprensió, el vocabulari, la sintaxi, la gramàtica (no saber organitzar una frase o tenir dificultats en l'ús dels verbs...). • Alteracions en la lectoescriptura: en nens que no adquireixen correctament el procés d'aprenentatge de la lectoescriptura o que tenen una dificultat específica en aquest àmbit (dislèxia, disgrafia, disortografia). En la primera visita, s'hi fa una avaluació i el diagnòstic, i tot seguit se'n programa el tractament, que podrà consistir en unes sessions d'orientació o en un programa de rehabilitació, en funció de la patologia. Tot sovint, el logopeda s'ha de coordinar amb diferents especialistes (otorinolaringòleg, neuròleg, neuropsicòleg, psicòleg, pediatra, odontòleg, ortodoncista, fisioterapeuta), per demanar proves complementàries i poder realitzar un tractament més adequat.

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue