logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

UROLOGIA

Amb el pas del temps, la medicina, i específicament la Urologia, ha fet importants canvis, introduint l'alta tecnologia tant en els mètodes diagnòstics com en els terapèutics.

En la nostra Unitat d'Urologia també és important comptar amb tota aquesta tecnologia perquè els nostres pacients es beneficiïn de diagnòstics precisos i de conductes terapèutiques adequades i actualitzades per a cada patologia.

Sense perdre mai aquest concepte bàsic d'estudiar a un pacient, amb una bona història clínica i avaluació física integral, proporcionem als nostres pacients els mètodes menys invasius i eficaços per a complementar un bon diagnòstic.

Dins d'aquests mitjans hi ha:

 1. Ecosonografía: mitjançant ecografia d'última generació, podem visualitzar patologies que es troben en ronyons, bufeta, pròstata i testicles.
 2. Urofluxometria: instrument que s'utilitza per a mesurar el flux urinari del pacient que tingui problemes amb el seu patró miccional i quan una de les seves principals causes és el creixement de la pròstata.
 3. Estudis endoscòpics: consisteix en la utilització d'una microcàmera que ens permet visualitzar l'interior de la bufeta per a l'estudi de pacients en els quals es vulgui saber la causa d'un sagnat per l'orina o una altra patologia del tracte urinari inferior.
 4. Biòpsies de pròstata: procediment realitzat en aquells pacients en els quals es tingui la sospita de que pugui existir alguna patologia maligna de la pròstata.
  Per a ampliar informació sobre els problemes de la pròstata, consulteu les preguntes freqüents sobre la pròstata.
 5. Igualment, es realitzen cirurgies no complicades (fimosi, vasectomies, fre del prepuci) dins del centre mèdic, sempre amb l'assistència d'anestesistes capacitats per fer que els estudis, proves diagnòstiques i procediments que puguin produir discomfort i molèsties als pacients, siguin tolerats sense cap problema, amb una ràpida recuperació i alta al vostre domicili sense inconvenients.

En els casos que el pacient requereixi una cirurgia d'una mica més de complexitat, igualment seguim amb el concepte de mínima invasió i d'alta tecnologia; per això comptem amb el làser Holmium utilitzat per al tractament del Creixement Prostàtic Benigne, així com malaltia per càlculs renals (litiasi, pedres), aconseguint atendre els pacients amb mínima estada a hospitalització i amb el mínim de complicacions.

Tanmateix comptem amb la utilització de la Criocirugía per al tractament de pacients amb càncer de pròstata i de ronyó (en els pacients que tinguin indicació) així com el recurs de la laparoscòpia en els pacients que requereixin un tipus de cirurgia com aquesta.

Resum de procediments que ofereix la unitat d'Urologia
 1. Urologia general - Urofluxometria, vasectomies, ejaculació precoç, disfunció erèctil, biòpsies, circumcisió, etc.
 2. Làser* - Per al tractament del Creixement de la Pròstata (HOLEP) i Càlculs Renals
 3. Criocirurgia* - Per al tractament del Càncer de Pròstata i Ronyó
 4. Rejoveniment Vaginal amb Làser (RVL®)* - Cura d'Incontinència, Labioplàstia, Perineoplàstia, Lipoplàstia Vulvar i Himenoplàstia.
 5. Laparoscòpia*

(*) Procediments externs - Procediments oferts pels metges de Centre Mèdic Rambla Nova que es realitzen en altres instal·lacions.

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

 • A qualsevol hora del dia
 • Sense esperes i molt fàcil
 • Tries l'hora que millor et va
 • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue