logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

Medicina estètica corporal

La medicina estètica està vivint un avanç imparable. Ens ofereix tècniques mínimament invasives per millorar, harmonitzar i rejovenir aspectes del cos amb excel·lents resultats.

Són tractaments ràpids d'efecte espectacular i amb recuperació immediata, realitzats per metges especialistes i amb els millors productes del mercat.

Tractament ventre pla

 
Image
Aquest tractament va ser especialment dissenyat per tractar la zona de panxa i maluc però el bon funcionament ens permet treballar també amb èxit braços i cartutxeres.

Tt. reductor i anticel.lulític

 
Image
El nostre tractament per la cel·lulitis és integral, el tractament que li oferim és a base d'ultrasò i teràpia subdèrmica no invasiva, els resultats són sorprenents.

Drenatge limfàtic

 
Image
El drenatge limfàtic és una tècnica de massatge, el recomanem com a tractament abans i després d'una intervenció quirúrgica, per preparar i reparar els teixits després d'una intervenció de cirurgia estètica.

Liposucció sense cirurgia

 
Image

La Intralipoteràpia és un procediment no quirúrgic indicat pel tractament del greix localitzat que es realitza mitjançant la infiltració de Desobody.

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue