logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

Cirurgia corporal

La cirurgia corporal són tots aquells procediments quirúrgics realitzats per cirurgians plàstics i encaminats a millorar el contorn corporal de les diferents parts del nostre cos. Problemes com el greix localitzat, el despenjament de la pell de l'abdomen o de les extremitats, són la cirurgia estètica bàsica d'aquest apartat.

Liposucció

 
Image

La Liposucció és la única tècnica que elimina de manera definitiva el greix localitzat, aconsegueix una silueta harmònica i millora la línia corporal.

Abdominoplàstia

 
Image
Abdominoplàstia o cirurgia de l'abdomen té com a objectiu eliminar l'excés de pell i greix abdominal i marcar la cintura.

Lifting de cames i braços

 
Image
El lifting crural o lifting de cames és un procediment quirúrgic encaminat a millorar l'aspecte de les cames mitjançant l'eliminació de l'excés de pell i/o greix que hi puguin tenir les mateixes, remodelant el contorn.

Augment de glutis

 
Image

L'augment de glutis o gluteoplàstia és una intervenció quirúrgica encaminada a millorar l'aspecte dels glutis mitjançant un implant.

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue