logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

Cirurgia i estètica facial

La cirurgia estètica facial és la que, sens dubte, presenta un gran repte pel cirurgià ja que ha de tenir una destresa excel·lent i una concepció perfeta de la bellesa. El nostre equip mèdic té 15 anys d'àmplia experiència en tractaments quirúrgics facials.

Blefaroplàstia, parpelles

 
Image
Sutil però evident, el rejoveniment de la mirada és un canvi important en el rostre. La blefaroplàstia elimina la mirada cansada i envellida.

Otoplàstia, orelles

 
Image
És un petit defecte però molest, corregir les orelles "en nansa" aporta confiança al pacient que ho viu com un complexe.

Cirurgia de mentó i pòmuls

 
Image
L'augment de mentó és una de les tècniques que aporta més satisfacció al pacient, harmonitza el rostre donant-li una apariència més jove. Un mentó del tamany adequat crea un balanç positiu necessari per embellir el rostre.

Lifting facial o ritidectoma

 
Image
El lifting és la cirurgia estètica facial per excel·lència, és el rejoveniment facial quirúrgic. L'objectiu és eliminar la flacciditat i reposicionar teixits.

Minilifting de coll i papada

 
Image
Quan la papada està en la part frontal del coll i amb més volum gras requereix una lipoaspiració, com a complement del procediment estira els músculs del platisma en la part superior del coll fent desaparèixer els plecs.
La cirurgia estètica facial intenta donar la solució als diferents aspectes de la cara com la pell, el contorn dels ulls, el nas i el volum dels pòmuls i del mentó mitjantçant procediments quirúrgics. Aquestes intervencions les realitzen cirurgians plàstics experts, el nostre objectiu no és només lluitar contra l'envelliment sinó també aconseguir l'harmonia i l'embelliment del rostre.

Els tractaments quirúrgics facials han tingut una important evolució, cada cop s'utilitzen tècniques menys invasives i agressives que permeten tenir una ràpida recuperació. L'anestèsia més utilitzada a cirurgia facial és la local o local amb sedació, això permet en molts casos que el pacient pugui marxar a casa seva després de la intervenció.

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue