logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

Cirurgies de la Mama

És important l'elecció d'un bon cirurgia plàstic amb experiència per la realització de cirurgies d'augment de Pit, Reducció i / o elevació de pit, sense oblidar que l'intervenció s'ha de realitzar en un centre quirúrgic que tingui les màximes garanties pel pacient. De la mateixa manera ens hem d'assegurar que les pròtesis utilitzades són de la màxima qualitat.

Augment de pit

Sabem com d'important és acertar el volum del seu pit, Biodinamic és un simulador extern per a que senti l'experiència de la seva nova talla.
Image

L'operació d'augment de pit està indicada per a dones que es trobin en algun dels casos següents:

 1. Asimetria mamària
 2. Mames no desenvolupades (aplàsia)
 3. Mames poc desenvolupades a la pubertat (hipoplàsia)
 4. Pèrdua de volum o caiguda després d'aprimament (ptosis)
 5. Pèrdua de volum o caiguda després de l'embaràs i la lactància (ptosis)
 6. Pèrdua de volum o caiguda per l'edat (ptosis)
 7. Pacients que desitgen més volum
 

 

Reducció de pit

Tenir massa pit és una clara incomoditat per algunes dones, harmonitzar la silueta és l'objectiu de la reducció de mames.
Image

La mamoplàstia de reducció és una intervenció quirúrgica que implica la reducció del pit a través de l'eliminació de greix, teixit mamari i pell. També es redueix el tamany de l'arèola si aquest és excessiu.

El seu objectiu és proporcionar el tamany adequat a la dona, buscant l'harmonia i les proporcions adequades i resoldre possibles problemes mèdics que puguin existir.

La mamoplàstia de reducció està indicada en dones que:

Hagin acabat el seu desenvolupament i presenten un volum desproporcionat en relació al seu tòrax o tinguin una asimetria important entre els seus pits.

 

Les dones amb mames grans solen tenir problemes a l'esquena, coll i irritacions a la pell en èpoques de calor. La finalitat d'aquesta intervenció és reduir la mida del pit i donar-li la forma adequada.

És important realitzar aquesta intervenció amb coneixement de tot el procés i després d'una reflexió de tots els aspectes de l'operació.

 

 

Elevació de Pit (pexia)

Rejovenir un pit que ha caigut o que ha quedat buit. La tècnica d'elevació i farciment aconsegueix l'efecte desitjat
Image
La mastopèxia o elevació mamària és una intervenció quirúrgica que es porta a terme per rejovenir els pits d'una dona que han perdut turgència i fermesa, i això ha provocat una caiguda dels mateixos.
 

Totes aquelles dones que desitgen recuperar l'aspecte dels seus pits que per diferents factors poden trobar caigudes i sense fermesa.

Dones amb malformació mamària, l'asimetria és la més comuna, per diferent mida o forma.

Les pacients a qui se'ls ha realitzat una intervenció per càncer, requereixen en ocasions d'aquest tipus de tècniques per a la seva reconstrucció.

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

 • A qualsevol hora del dia
 • Sense esperes i molt fàcil
 • Tries l'hora que millor et va
 • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue