logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

Unitat de Malaties Infeccioses

L’especialitat de malalties infeccioses estudia i tracta les malalties produïdes per diferents gèrmens (virus, bacteris, fongs, paràsits) quan entren en contacte amb l’organisme humà. Les malalties infeccioses poden afectar tots els òrgans del nostre cos, des de l’aparell respiratori fins a l’urinari, el sistema nerviós, l’aparell digestiu, el cor i el sistema circulatori, la pell, la musculatura, el teixit ossi, etc. Es tracta, per tant, de malalties molt freqüents.

Tot i que en els darrers anys s’han produït avenços molt importants en la prevenció i en el tractament d’aquestes malalties infeccioses, amb la descoberta de diferents vacunes i antibiòtics, continuen essent una causa important de malaltia. Així, mentre que algunes infeccions com la poliomielitis o la verola, per esmentar-ne dos exemples, han desaparegut quasi completament del nostre entorn, han aparegut noves malalties causades per altres microorganismes, com per exemple el virus de la immunodeficiència humana (VIH), la SARS o el virus de la grip A (H1N1), fins ara desconeguts.

L’escenari en el qual treballem avui en dia els metges que atenem pacients amb malalties infeccioses ha experimentat un gran canvi. Alguns d’aquests canvis són conseqüència dels avenços en la medicina, com seria el cas de l’augment d’infeccions observat en malalts que pateixen una immunodepressió deguda als tractaments amb quimioteràpia per una neoplàsia. També hem observat com ha augmentat el nombre d’infeccions relacionades amb l’assistència sanitària en els centres hospitalaris, fet que està clarament relacionat amb l’augment de la complexitat en els tractaments i les intervencions que s’hi realitzen. D’altra banda, s’han produït canvis socials molt rellevants, com l’augment de la immigració de pacients procedents de països amb condicions socials i mèdiques menys afavorides, que aporten malalties adquirides en els països d’origen, com la tuberculosi. També veiem com la generalització dels viatges i la globalització han fet aparèixer en el nostre medi malalties pròpies d’altres països tropicals.

Per tots aquests motius, la valoració d’un especialista en malalties infeccioses es torna imprescindible en el diagnòstic i el tractament de moltes patologies.

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue