logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

Unitat de Fisioteràpia

La Fisioteràpia té com a finalitat promoure la salut funcional de la persona, així com prevenir i tractar les seves deficiències i/o discapacitats perquè recuperi les capacitats motrius o reeduqui la funcionalitat, arribant al màxim nivell d'autonomia possible en la seva activitat. Les eines del fisioterapeuta són les seves mans i la utilització de mitjans físics com les radiacions o l'electricitat.

El fisioterapeuta contribueix a millorar la salut de la població educant sobre el moviment, la flexibilitat, la força muscular o l'ergonomia, per prevenir possibles lesions que es poden produir com a conseqüència de l'activitat laboral i/o esportiva, o millorar les habilitats funcionals i motores durant l'envelliment.

Osteopatia

Es tracta d'una disciplina terapèutica amb un gran coneixement de l'anatomia i fisiologia humanes que utilitza una gran quantitat de tècniques, principalment manuals, per aconseguir normalitzar les funcions alterades del nostre organisme. El més conegut són les tècniques manipulatives estructurals (el que popularment es coneix com "cruixir els ossos"), encara que es treballa també amb tècniques cranials i viscerals per restablir l'equilibri pertorbat l'organisme en tractament ajudant d'aquesta manera a l'autoregulació del mateix.

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue