logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

PSIQUIATRIA

Especialitat mèdica científica, dedicada a l’estudi de la malaltia mental amb l’objectiu de prevenir, avaluar, diagnosticar, tractar i rehabilitar les persones amb trastorns mentals o del comportament. En l’aplicació com a ciència, el seu objectiu és l’estudi de la malaltia mental, els efectes bioquímics i ambientals sobre la dinàmica del comportament i sobre com interaccionen amb l’organisme per enfrontar-se al món. Com a eina al servei de l’home, la psiquiatria utilitza els coneixements adquirits en el seu àmbit científic per guarir el patiment associat amb els trastorns de la salut mental. La psiquiatria adopta un model mèdic per afrontar els trastorns mentals, però considera tant els factors biològics com els psicològics, socioculturals i antropològics de la persona.

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Fax. +34 977 24 99 99. Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if Twitter 191277if Facebook 191276if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue