logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

NEUROLOGIA

La neurologia és l’especialitat mèdica i clínica que estudia i tracta les malalties del sistema nerviós (del cervell i dels nervis perifèrics). La neurologia aborda el diagnòstic i el tractament de patologies neurològiques des del coneixement i rigor del mètode científic.

Patologies neurològiques habituals i freqüents són els mals de cap (cefalees i migranyes), en què es pot donar un diagnòstic precís, un pronòstic, un tractament agut simptomàtic i un tractament preventiu.

Les malalties vasculars cerebrals (ictus, feridures, vessaments o AVC) són la tercera causa de mort, la segona causa de demència i la primera causa de discapacitat en la nostra societat. La neurologia comprèn el diagnòstic, el tractament i la prevenció d’aquestes malalties.

Les malalties neurodegeneratives i els trastorns de la memòria són avui en dia motiu de consulta i preocupació freqüent a causa de l’envelliment de la població. La neurologia és l’especialitat mèdica que participa en el diagnòstic i el tractament de les malalties neurodegeneratives com la malaltia de Parkinson i les demències com l’Alzheimer.

La neurologia estudia, diagnostica i tracta les epilèpsies (convulsions).

La neurologia també estudia les malalties del sistema nerviós perifèric com les polineuropaties o les mononeuropaties.

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue