logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

Psicologia Infanto-Juvenil

Avaluació psicològica i diagnòstic infantil i juvenil. Psicoteràpia especialitzada per a infants i adolescents. Tractament global a nivell psicològic, emocional, social, escolar i familiar. Orientació i assessorament als pares o persones responsables de l’infant o adolescent. Àrees d’intervenció: - Ansietat infantil: de separació, agorafòbia, fòbia social, fòbies específiques. - Trastorns afectius i depressió. - Trastorns de la personalitat. - Hiperactivitat infantil i dèficit d’atenció. - Trastorns generalitzats del desenvolupament: autisme, Asperger. - Alteracions en la conducta alimentària: anorèxia, bulímia, etc. - Trastorns de l’eliminació: enuresi i encopresi. - Trastorns del comportament. Negativisme. Conductes d’oposició. - Trastorns del son. - Avaluació de competències parentals. - Conflictes amb els pares o familiars. - Canvis en l’estructura familiar: separació dels pares, processos de dol, etc. - Problemes acadèmics. Dificultats escolars. - Problemes d’aprenentatge.

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue