logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

MEDICINA FAMILIAR I COMUNITÀRIA

La Medicina Familiar és l’especialitat mèdica que proporciona atenció sanitària contínua i integral a l’individu i a la família. És l’especialitat que integra les ciències biològiques, clíniques i de comportament.

L’àmbit de la Medicina Familiar comprèn cadascun dels sistemes orgànics i totes les malalties. És la continuació i l’actualització de l’històric metge de capçalera i es defineix únicament en el context familiar. Com implica la definició, inclou el maneig del pacient en la salut i en la malaltia, una relació especial amb el malalt i amb la família i un enfocament integral de la cura de la salut. Tradicionalment, l’atenció al pacient ha estat fragmentada considerant només la malaltia i no el benestar. Això ha conduït al deteriorament de la qualitat de l’atenció, poca satisfacció del pacient, poca preocupació per la prevenció i l’autocura. Amb l’enfocament familiar es veu la persona dintre d’un sistema familiar i immers en un context social i cultural que condiciona el seu benestar i aporta factors de risc d’emmalaltir i factors protectors de la salut. Aquests factors condicionaran l’estat de salut de la persona.

És tasca del metge de família l’atenció integral al pacient i motivar en ell i en la seva família la participació en l’autocura, adherència al tractament, benestar i satisfacció. El seu metge de família és la porta d’entrada al sistema sanitari i l’acompanyarà i assessorarà durant tota la vida.

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue