logov5

Centre Mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

Centre de Diagnosi per la Imatge

Posem a disposició dels nostres pacients la tecnologia més avançada en el camp del diagnòstic per la imatge. Apostant per l'ús de les noves tecnologies ens hem convertit en un centre de referència

D'entre les nostres apostes tecnològiques podem destacar:

Som un centre pioner en l'ús de pantalles d'alta definició, sistemes d'informació radiològic (RIS), sistemes d'impressió digital (CD`s/DVD), sistemes d'emmagatzematge i comunicació d'imatges (PACS).

Comptem amb un sistema gestió d'història clínica digitalitzada, que ens permet captar, emmagatzemar, processar i informar les imatges que generen les nostres modalitats.
Hem desenvolupat el nostre propi sistema d'informació radiològic (RIS).

 

Gràcies a les nostres inversions tecnològiques estem en disposició de prestar serveis en la majoria de modalitats que constitueixen el diagnòstic per la imatge:

 

Ecografia alta definició

Ecografia 3D i 4D d'alta definició, Ecografia Ginecològica, Ecografia de Parts Toves i Articulacions. Vascular i troncs supraaòrtics. Ecocardiografia Doppler color. Ecografia automàtica i volumètrica de mama 3D.

Mamografía digital directa

Les mamografies són analitzades mitjançant CAD actuant com una segona lectura després del Diagnòstic del radiòleg especialista.

Tomosíntesis

La Tomosíntesis és una tècnica revolucionària dissenyada per a la detecció precoç del càncer de mama que permet augmentar fins a un 40% la detecció de càncers.

Intervencionisme de mama

Les lesions visibles tant en ecografia com a mamografia s'han d'estudiar des del punt de vista histològic per confirmar (o descartar) la presència d'un tumor maligne.

Diagnòstic prenatal

Engloba totes les accions mèdiques (proves i anàlisi), per diagnosticar abans del part qualsevol anomalia congènita.

Tomografia axial computeritzada (TAC)

Incorpora la tecnologia més avançada en reducció de dosi de radiació, permetent obtenir imatges amb millor qualitat.

Ressonància magnètica oberta i tancada

Per poder oferir totes les tècniques diagnòstiques en el CDI, comptem amb 2 tipus de ressonàncies, una Ressonància Magnètica d'alt camp i una Ressonància Magnètica Oberta.

Radiología convencional

La radiologia és la branca de la medicina que utilitza radiacions ionitzants per crear imatges del cos, els seus òrgans i estructures amb fins diagnòstics.

Estudis dentals

El CDI te un Departament d'Estudis Dentals, que permet fer un diagnòstic i tractament ràpid i efectiu de les patologies maxilofacials i orals al complet.

Densitometria òssia

La Densitometria òssia mesura la densitat mineral dels ossos, i pot fer-se en diferents parts del cos.

 

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue