logov5

Centre Mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

Asseguradores

Centre Mèdic Rambla Nova manté concerts d'assistència mèdica amb les principals mútues i companyies asseguradores, com

ADESLAS SEGURCAIXA, AEGON, AGRUPACIÓ MÚTUA, ALIANÇA, ALLIANZ, ANTARES, ASEFA, ASISA, AXA, AZKARAN, CASER, CIGNA, CLINICUM, COSALUD, DKV, FIATC, GENERALI, GES, HELVETIA, HNA, MAPFRE, MÚTUA DE L'ASSOCIACIÓ DEL PERSONAL DE LA CAIXA, MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA, MUTUA GENERAL DE SEGUROS, MÚTUA DE TERRASSA, NÉCTAR, PLUS ULTRA, PREVISORA GENERAL, RACC, REALE, SANITAS, SANTALUCÍA, entre d'altres.

Amb la vostra targeta d'assegurat podeu tramitar les visites al centre i, prèvia autorització de la companyia, accedir als procediments mèdics i quirúrgics. Algunes pòlisses de salut poden tenir restriccions o excloure serveis. Us recomanem una consulta prèvia a la companyia sobre la cobertura concreta a Centre Mèdic Rambla Nova.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue