logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

El Dr. Solé Monserrat, president del Comité Organitzador de les Jornades Socidrogalcohol

La Societat Científica Espanyola d'Estudis sobre l'Alcohol, l'Alcoholisme i les altres Toxicomanies (www.socidrogalcohol.org) organitza aquest mes les XXXIX Jornades Nacionals Socidrogalcohol - WPA Sponsored Thematic Meeting Addiction Psychiatry, que aquest any es celebren a Tarragona.

Per primer cop en la història de la Societat, les jornades coincideixen amb un congrés d'àmbit internacional organitzat amb el patrocini de la World Psychiatric Association. Aquest fet posa de manifest l'actual projecció internacional de Socidrogalcohol, ja que en l'actualitat forma part activa de la WPA (World Psychiatric Association), de l'EUFAS (European Federation of Addictions Societies), d'EUROCARE (European Alcohol Policy Alliance) y de la RIOD (Xarxa Ibero-americana d'ONGs que treballen en Drogodependències).

El Dr. Joaquim Maria Solé Monserrat és President de Socidrogalcohol Catalunya i en aquesta ocasió presideix el Comité Organitzador de les Jornades, que es celebraran en el Palau Firal i de Congressos de la ciutat, entre el 28 i el 31 de març de 2012. Les psicòlogues Ibana Hijosa i Blanca Puyo, amb consulta al Centre Mèdic Rambla Nova, també formen part del Comité Organitzador.

Per a més informació: www.socidrogalcohol2012.org
Sociedad Científica Española de Estudios sobre el Alcohol, el Alcoholismo y las otras Toxicomanías (www.socidrogalcohol.org)
Av. Vallcarca 180, 08023 Barcelona - Tel/Fax: +34 93 210 3854

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue