logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Èxit d'assistència en la primera Jornada de Divulgació Mèdica

El passat dimecres 1 de febrer es va celebrar la primera de les Jornades de Divulgació Mèdica que organitza el Centre Mèdic Rambla Nova, en aquest cas dedicada al Càncer de Mama. L'acte va tenir lloc a la sala d'actes de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona.

La nombrosa assistència, juntament amb una opinió molt positiva (tant per part dels ponents com del públic que hi va assistir) confirmen l'èxit de la convocatòria i consoliden la iniciativa de les jornades com un servei volgut i necessari. Des del punt de vista dels professionals, necessari perquè obre un nou canal de comunicació i infomació adreçat als pacients i el seu entorn immediat; des del punt de vista dels pacients, volgut perquè permet tenir una visió més ampla del seu problema íntim; i per als qui simplement hi estan interessats, ofereix una oportunitat per posar-se al dia sobre temes que sovint amaguen mites o algunes veritats que han esdevingut obsoletes.

La jornada va acabar amb un torn de preguntes, que va ser molt participatiu.

Per als qui es van perdre la jornada o els qui la vulguin tornar a revisar, l'acte es va enregistrar en vídeo i es pot consultar en aquest enllaç, on també hi podeu trobar el programa detallat.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue