logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

El Dr. Martín, ponent a la 19a Jornada d'Oftalmologia

El divendres 13.01.2012 va tenir lloc la 19a Jornada Interhospitalària d'Oftalmologia de la Demarcació de Tarragona a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Aquestes jornades es realitzen tres cops l'any i reuneixen oftalmòlegs dels hospitals de Sta. Tecla, El Vendrell, Joan XXIII, St. Joan, Valls, Verge de la Cinta, Móra i Amposta. L'objectiu de les reunions és fomentar la col·laboració entre professionals de la mateixa especialitat de la Demarcació de Tarragona i actualitzar els coneixements mitjançant ponències en temes candents en Oftalmologia.

El Dr. J. Martín va presentar un protocol d'actuació davant d'Obstruccions Venoses Retinianes, patologia que habitualment rep el nom de Trombosis Oculars. Aquesta malaltia, altament invalidant i que pot afectar a persones de qualsevol edat, torna a estar en boca dels oftalmòlegs per la recent aprovació per al seu tractament de la medicació que fins ara s'utilitzava per a la Degeneració Macular Associada a l'Edat.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue