logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

MUFACE entra al Centre Mèdic Rambla Nova de la mà de DKV

Una representació de MUFACE, encapçalada pel seu Director Provincial, Miguel Ángel Martínez, juntament amb els responsables de DKV a Tarragona, han visitat les instal·lacions del centre.

Recentment la companyia d’assegurances DKV, per tal d’ampliar la seva oferta de serveis al col·lectiu de mutualistes de MUFACE, ha concertat gran part del quadre mèdic del centre. En aquest context, els responsables d’ambdues institucions han valorat molt positivament tant les instal·lacions com l’oferta de serveis del centre.

En la foto, d'esquerra a dreta, Mariano Bretón, Director Mèdic Provincial de DKV, Lluis Boqué, Secretari de la Delegació Provincial de Muface, Miguel Ángel Martínez, Director Provincial de Muface, Félix Mesalles, conseller delegat de Centre Mèdic Rambla Nova, i Xavier Sandoica, Director Provincial de DKV.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue