logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Cloenda de les Jornades de Divulgació Mèdica 2012

El passat dimecres 12 de desembre es va celebrar la darrera sessió de les Jornades de Divulgació Mèdica 2012, tancant el cicle anual. La jornada estava dedicada als trastorns del son, tant els que deriven de problemes de respiració i roncs com els d'origen neurològic.

La sessió va ser presentada pel president del Col·legi de Metges de Tarragona, el Dr. Fernando Vizcarro, que també va ser qui va inaugurar el cicle, i que va agrair la tasca divulgativa del centre, recalcant la importància de l'educació d'una consciència i una cultura sanitària a la nostra ciutat.

En total hi ha hagut vuit sessions, que s'han enregistrat en vídeo i són consultables a través de la web. Per la campanya del 2013 hi ha previstes vuit sessions més, que podeu veure anunciades també en la pàgina web, fent clic aquí.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue