logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

El Centre Mèdic Rambla Nova organitza amb la Creu Roja una campanya de recollida de joguines

Coincidint amb la proximitat de les festes de Nadal, el Centre Mèdic Rambla Nova ha posat en marxa una campanya benèfica de recollida de joguines, en col·laboració amb la Creu Roja de Tarragona. Amb el lema "Per Nadal, cap nen sense joguines", la campanya preveu la donació de joguines noves a diversos punts de recollida, o bé la donació econòmica, que serà utilitzada en la compra de més joguines. Si voleu col·laborar en la campanya podeu trobar els detalls fent clic aquí.

El Sr. Vicenç Gabriel, president provincial de la Creu Roja a Tarragona, i la Sra. Amparo Mallafrè, secretària provincial, van visitar les instal·lacions acompanyats pels representants del centre. Allà van poder comprovar com la campanya es fa visible a través dels cartells i els fulletons, així com el contenidor de fusta per a la recollida de les joguines.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue