logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Nou directori de malalties

Coincidint amb el Dia Mundial de l'MPOC, la web del Centre Mèdic Rambla Nova inicia una nova secció dedicada a les malalties. En aquesta secció, cada especialitat exposarà una descripció ordenada dels símptomes, formes de diagnòstic i tractament, i altres detalls com el pronòstic habitual o consells preventius. Cada malaltia es trobarà vinculada amb les especialitats i amb els professionals que la tracten, i l'objectiu és arribar a publicar informació rellevant sobre les malalties més prevalents al nostre país, que es mostraran indexades en un directori.

Donada la coincidència amb el Dia Mundial commemoratiu, la primera malaltia publicada en la nova secció és l'MPOC.

La Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC, també coneguda com EPOC en castellà, o COPD en anglès) és una malaltia pulmonar crònica que té una base inflamatòria que fa que els bronquis es tanquin, dificultant progressivament l’entrada d’aire als pulmons. És una malaltia greu i progressiva que pot arribar a produir la mort. Per a accedir a la descripció completa, feu clic aquí

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue