logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Control mèdic per a l'esportista professional i amateur

El Centre Mèdic Rambla Nova posa en marxa la Unitat de Medicina de l’Esport, destinada a donar assistència i servei a tots els practicants de l’esport, de qualsevol edat, professionals o amateurs.

Aquesta unitat, coordinada pel Dr. Carles Hernández, especialista en Medicina de l’Educació Física i l’Esport i llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, està necessàriament vinculada a altres especialitats pel diagnòstic i tractament de qualsevol problema detectat en la revisió inicial. Això inclou Cardiologia, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Medicina Física i Rehabilitació i la Unitat de Podologia. Per altra banda, la Unitat de Nutrició i Dietètica s’encarrega del control i consell dietètic, i tot l'equip compta amb el suport del laboratori d’anàlisis clíniques, l’equip de fisioterapeutes i els especialistes en radiodiagnòstic.

La Unitat de Medicina de l’Esport va dirigida a esportistes que busquen una millora de rendiment, que volen valorar el seu estat de salut i/o la seva aptitud per a un esport concret, que necessiten un certificat d’aptitud oficial per a una llicència federativa, que sol·liciten prescripció d’exercici en funció de la seva disciplina esportiva, patologia o nivell esportiu, o que precisen un diagnòstic i teràpia ràpida i precisa per a possibles lesions esportives. L'esportista no pot esperar.

Per descomptat, la Unitat també està pensada per a les persones que inicien la pràctica esportiva i volen assessorament. En aquests casos està especialment indicada la revisió preventiva. A qualsevol edat, abans de fer esport cal una revisió.

L’objectiu primordial de la unitat és prevenir lesions per l’excés o la manca d’exercici físic. La nostra oferta mèdica inclou la prevenció, diagnòstic i tractament de les lesions característiques de cada esport.

A partir d’una revisió mèdico-esportiva, es prescriu exercici físic adaptat al nivell esportiu, activitat física específica (running, BTT, pàdel, tennis…) i de la disponibilitat de mitjans i instal·lacions per desenvolupar la vostra activitat. És l’esport a la carta. Cada esportista pot gaudir d’un entrenament específic adaptat a les seves característiques.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue