logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Festa de celebració del primer aniversari

El passat dimecres 12 de setembre, el Centre Mèdic Rambla Nova va celebrar el seu primer any d'activitat amb un sopar al jardí del restaurant Mas Roselló. Al sopar hi van assistir l'equip mèdic, el personal i direcció del centre i, com a convidats especials, el president del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, Dr. Fernando Vizcarro, i diversos representants de les companyies asseguradores.

El balanç d'aquest primer any és molt positiu en tots els sentits:

• Com a servei mèdic, amb l'acceptació unànime del públic local i de bona part de la província.
• Com a iniciativa empresarial, amb el guardó de la Nit Empresarial de la CEPTA i el recolzament de les institucions competents.
• Com a projecte arquitectònic, amb incomptables elogis per part dels usuaris, professionals i personalitats que l'han visitat.
• Com a projecte professional, amb l'aposta decidida de tots els metges implicats, que segueixen invertint en mantenir el centre al dia, tecnològicament i quant a l'oferta de possibilitats diagnòstiques i terapèutiques.

Des de tots els punts de vista, el primer any del centre ha estat un èxit rotund, i això el consolida com un servei de qualitat que posem al vostre abast de la ma de 76 especialistes reconeguts que us atendran de bon grat i us ofereixen periòdicament campanyes gratuïtes de diagnòstic precoç, jornades de divulgació mèdica, articles i informació mèdica en la web.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue