logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

El Dr. Benito participa en la Reunió de la Comissió d'Oncologia de la SEORL

El Dr. José J. Benito va participar com a ponent en la Reunió Anual de la Comissió d'Oncologia de Cap i Coll de la Societat Espanyola d'Otorrinolaringologia i Patologia Cèrvico-facial (SEORL), celebrada a Madrid el 25 de maig de 2012.

La reunió, que va tractar sobre l'actualització del paper de la cirurgia oberta en el tractament del càncer laringi, va convocar a més d'un centenar d'especialistes en el tema. La ponència del Dr. Benito va versar sobre les indicacions actuals de les laringectomies supracricoidees, un tipus de cirurgia en la qual hi té una àmplia experiència. Aquesta tècnica quirúrgica evita, en els casos en què està indicada, la resecció total de la laringe, permetent la conservació de les funcions d'aquest òrgan (parla, deglució i respiració sense traqueostoma o forat cervical).

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue