logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

28 de maig, Dia Nacional de la Nutrició

El proper dilluns 28 de maig de 2012 es celebra la XI Edició del Dia Nacional de la Nutrició, ressaltant el paper que té la família en l'adquisició de bons hàbits alimentaris.

El Dia Nacional de la Nutrició és una iniciativa de la Federació Espanyola de Societats de Nutrició, Alimentació i Dietètica (FESNAD) en col·laboració amb altres institucions i amb l'ajuda de la indústria farmacèutica i alimentària.

Durant aquesta jornada es desenvolupen, a nivell nacional, una sèrie d'activitats en hospitals, escoles, universitats i centres comercials (conferències, punts d'informació, lliurament de materials informatius a la població) amb la finalitat de difondre la importància que tenen les persones més grans de casa en transmetre uns hàbits alimentaris saludables als més petits de casa.

Si hi esteu interessats, podeu trobar material informatiu en el Centre mèdic Rambla Nova o bé podeu consultar la web oficial http://www.fesnad.org.

El mateix dia 28 de maig a les 18:00 hores s'impartirà una xerrada en l'Hospital Sant Joan de Reus amb el títol "Aprendre a menjar és aprendre a créixer", a càrrec de:

  1. Núria Guillén. Especialista en Nutrició i Dietètica del Centre Mèdic Rambla Nova
  2. Dr. Albert Feliu. Especialista en Endocrinologia Pediàtrica del Centre Mèdic Rambla Nova

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue