logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

El Centre Mèdic Rambla Nova rep el Guardó a l'Emprenedoria en la 12a Nit Empresarial

El passat dia 18 de maig, en Félix Mesalles, conseller delegat del Centre Mèdic Rambla Nova, va rebre en nom del centre el Guardó de la 12a Nit Empresarial, organitzada per la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) i l’Ajuntament de Reus, en la categoria de l'Emprenedoria.

Aquest guardó reconeix l’emprenedor/a o microempresa que hagi desenvolupat un projecte empresarial que sigui motiu d’atenció per la seva originalitat i/o resultats econòmics i/o socials. En aquest sentit, el Centre Mèdic Rambla Nova ha fet una aposta per configurar a Tarragona unes instal·lacions que solucionéssin en un mateix espai les mancances detectades tant pels metges com pels pacients, dotant el centre de la darrera tecnologia i d'un disseny net i comfortable.

L'acte es va celebrar al Palau de Fires i Congressos de Reus i va ser presidit pel Conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, Francesc Xavier Mena, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, el vicepresident de la Diputació de Tarragona, Josep Maria Cruset, el president de la CEPTA, Josep Antoni Belmonte, i el president de Foment del Treball Nacional, Joaquim Gay de Montellà.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue