logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Les malalties cardiovasculars desperten l'interès del públic

El passat dia 2 de maig es va celebrar la quarta de les Jornades de Divulgació Mèdica, dedicada aquest cop a la prevenció de l'ictus i dels accidents cardiovasculars, que va comptar amb una nombrosa assistència.

L'acte va ser presentat i moderat pel Dr. Alfredo Bardají Ruiz, Cap del Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i president de la Societat Catalana de Cardiologia.

Els Drs. Albert Josa i Salvador Montserrat van explicar el paper del metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària en el control dels factors de risc cardiovascular. A més, van aprofitar per a exposar els resultats de la recent campanya de prevenció del risc cardiovascular que ells mateixos han organitzat.

El Dr. Jordi Mercé, cardiòleg, i el Dr. Xavier Ustrell, neuròleg, van exposar respectivament els aspectes relacionats amb el diagnòstic i tractament de les malalties cardiovasculars i cerebrovasculars, despertant l'interès dels assistents, donada l'especial confusió que hi ha sobre aquest tipus de malalties. Ambdós especialistes van recalcar la importància de reconèixer els símptomes i d'actuar ràpid.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue