logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

El Centre Mèdic Rambla Nova presenta la seva Unitat de Pediatria

El passat dia 11 d'abril es va celebrar la tercera de les Jornades de Divulgació Mèdica que organitza el Centre Mèdic Rambla Nova, titulada "Els nostres petits", en la qual es va presentar la Unitat de Pediatria del centre. El Dr. Carlos Bardají, especialista en Cirurgia Pediàtrica, es va ocupar de la introducció i la moderació de l'acte, en el qual hi van intervenir els diferents especialistes que composen l'equip.

L'acte va tenir una nombrosa assistència i tenia com objectiu posar en relleu l'especificitat del tracte i seguiment amb el pacient quan es tracta d'infants i adolescents, des del punt de vista dels diferents especialistes (Pediatria general, Gastroenterologia Pediàtrica, Endocrinologia Pediàtrica, Neurologia Pediàtrica, Psicologia Infanto-Juvenil, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia Pediàtrica, Cardiologia Pediàtrica i Cirurgia Pediàtrica).

Coincidint amb l'ocasió, el Diari de Tarragona va publicar el mateix dia una entrevista amb el Dr. Albert Feliu, especialista en Endocrinologia Pediàtrica del Centre Mèdic Rambla Nova.

Veure el vídeo de la jornada

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue