logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | gener 2012

Aquest és el primer lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova. En ell hi trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre, així com informació de les properes activitats previstes dintre del programa de Jornades de Divulgació Mèdica. Amb aquest recull iniciem un camí que esperem que contribueixi a satisfer les necessitats d'informació sobre aquells aspectes de la salut que a tots ens preocupen i ens interessen.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Ja està a la vostra disposició la nova targeta d'usuari del Centre Mèdic Rambla Nova, que us permetrà gestionar les vostres cites amb comoditat des de casa, a través del mòdul de citació per Internet.

Com a usuari del Centre Mèdic Rambla Nova, podeu rebre avisos per SMS de les vostres visites. També podeu rebre periòdicament per email el newsletter del centre.

Articles

El Càncer de Pulmó és un dels més freqüents i amb més mortalitat degut a la prevalença de l'hàbit tabàquic entre la població en general. El creixement de les cèl·lules tumorals al pulmó és ràpid, i d’aquí la importància del diagnòstic en les primeres fases de la malaltia.

El novembre de 2010, el Comitè Intergubernamental de la UNESCO, per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, reunit a Nairobi (Kenya), ha declarat a la Dieta Mediterrània Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

S’ha plantejat mai quina és la probabilitat real de què pateixi un problema cardíac o cerebral per causa dels hàbits de vida que porta?

Li preocupa que si segueix fumant o té el colesterol alt, pugui patir un infart de miocardi?

Creu que la seva diabetis pot ser causa d’un futur accident cerebrovascular?

Si la resposta és afirmativa, des del servei de Medicina Familiar del Centre Mèdic Rambla Nova podem ajudar-lo a conèixer la probabilitat real de què això succeeixi i no tan sols això, sinó que podem assessorar-lo per a intentar evitar que passi.

Activitats

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general.

Aqui podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Les jornades tindran lloc a la sala d’actes de la
CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TARRAGONA
Av. Pau Casals, 17, Tarragona

Propera jornada:

Prevenció, diagnòstic, tractament i reconstrucció

El càncer de mama és un dels tumors mes freqüents en la dona.

El recorregut des del diagnòstic precoç fins al tractament quirúrgic i la reconstrucció mamària requereix la intervenció coordinada de diversos especialistes (ginecòlegs, radiòlegs, oncòlegs, cirurgians generals i cirurgians plàstics) i aquest procés és el que volem explicar en aquesta jornada.

Les revisions rutinàries en dones sanes, quan encara no es palpa el tumor i els avantatges de la Mamografia Digital, ens permeten fer un diagnòstic més precoç, augmentant les taxes de curació.

L’objectiu d'aquest diagnòstic precoç és que la cirurgia pugui aplicar tècniques menys agressives, reduint l'afectació a la qualitat de vida i a l’estètica de la dona. Aquest darrer aspecte encara és més palès gràcies a la reconstrucció mamària en el mateix acte quirúrgic.

Places limitades. Es requereix confirmar l’assistència trucant al 977 25 00 00, o bé enviant un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue