logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | setembre 2016

Aquest és el número 46 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Centre Mèdic Rambla Nova compleix 5 anys amb el propòsit de consolidar i ampliar la seva capacitat assistencial

Llegir més

El Centre Mèdic Rambla Nova va celebrar el passat 12 de setembre el seu 5é aniversari. En aquests 5 anys, el centre ha tingut un creixement progressiu tant en el nombre de pacients com en l’abast del quadre d’especialitats i en l’oferta de procediments diagnòstics i/o terapèutics.

El Centre Mèdic Rambla Nova incorpora l’especialitat de Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora

Llegir més

El Centre Mèdic Rambla Nova ha incorporat recentment l’especialitat de Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora de la mà del Dr. Albert Samper.

Centre Mèdic Rambla Nova col·labora amb la XII Marató de Donació de Sang de Tarragona

Llegir més

Per quart any consecutiu, el proper dissabte 17 de setembre, de 9h a 21h al Teatre de Tarragona, el Centre Mèdic Rambla Nova col·labora amb la XII Marató de Donació de Sang.

Articles

Cataractes, ha arribat el moment d'operar-me?

Unitat d'Oftalmologia General i Cirurgia Oftàlmica
Sánchez Sangrós, Jesús
Goriet Pardo, Rosa

Llegir més

El cristal·lí és una lent biconvexa la funció de la qual és enfocar els objectes situats a diferents distàncies. Les cataractes sorgeixen quan el cristal·lí va perdent transparència i es torna opac i el tipus més freqüent és la cataracta relacionada amb l’edat.

Quists als ronyons: una malaltia que s’ha de vigilar

NEFROLOGIA
Massó Jiménez, Elisabet

Llegir més

La poliquistosi renal és una malaltia d’origen genètic. És la malaltia renal hereditària més freqüent. Es caracteritza per l’aparició progressiva de múltiples quists en els dos ronyons que sol dur a malaltia renal terminal.

Tinc un petit bony al coll, què haig de fer?

HEMATOLOGIA I HEMOTERÀPIA
MEDICINA INTERNA
Argemí Coletas, Teresa Maria
Lafuente Rodés, Roser

Llegir més

Cada 15 de setembre se celebra el Dia Mundial del Limfoma, una jornada que pretén informar i sensibilitzar a la societat sobre aquest tipus de càncer de la sang.

Activitats

Vídeoconsulta sobre Dermatologia

Aprofitant la temporada d’estiu, es va posar en marxa aquesta vídeoconsulta amb un recull de preguntes sobre Dermatologia, a través de la qual el públic ha enviat els seus dubtes i inquietuds sobre els problemes de la pell, malalties, proteccions… Les respostes del Dr. Àlvar Veà Jódar, especialista en Dermatologia Mèdicoquirúrgica i Venerologia, s’han enregistrat en video i les podeu escoltar aquí mateix.

Revisions gratuïtes de la vista el 13 d'octubre

El 13 d’octubre se celebra el dia mundial de la visió. Segons afirma l’Organització Mundial de la Salut prop del 75 per cent dels problemes que van ocasionar pèrdua de la capacitat visual i ceguera podrien haver estat previnguts o tractats a temps.

Per a sol·licitar una revisió ocular gratuïta només heu de trucar al telèfon 977 25 00 00. Si ho preferiu, us truquem nosaltres. Només cal que ens doneu el vostre telèfon emplenant el formulari que trobareu en aquest link.

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue