logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | agost 2016

Este es el número 45 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que encontrará una recopilación de los últimos artículos y noticias publicados en la web del centro.

El propósito de este newsletter es facilitarle el acceso a la última información y actividades divulgativas que le ofrecemos de la mano de los profesionales que integran nuestro equipo humano. Esperamos que sea de su interés.

Noticias

Centre Mèdic Rambla Nova incorpora nous facultatius per reforçar les àrees de Medicina Familiar i Pediatria

Llegir més

El Centre Mèdic Rambla Nova ha ampliat recentment el seu quadre mèdic amb la incorporació de dos nous facultatius. Es tracta del Dr. Carles García Gonzalo, especialista en Medicina Familiar i Comunitària, i de la Dra. María del Carmen Pérez Rivares, que s’incorpora a l’àrea de Pediatria com especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, per tal de complementar i potenciar l’atenció als més petits.

Els jugadors del Nàstic fan la revisió de pretemporada al Centre Mèdic Rambla Nova

Llegir més

Els futbolistes del primer equip del Nàstic de Tarragona han passat durant aquest estiu per les instal·lacions del Centre Mèdic Rambla Nova per realitzar els reconeixements mèdics previs a l’inici de la temporada.

Articles

A l’estiu diverteix-te, però fes-ho amb precaució

MEDICINA INTERNA
Argemí Coletas, Teresa Maria

Llegir més

L’estiu és temps de festes majors, festivals de música, viatges amb amics i, en general, d’un augment de la nostra vida social i de canvis en les nostres rutines. Però això no vol dir que haguem de perdre de vista la nostra salut. Les conseqüències les podríem arribar a pagar durant la resta de les nostres vides.

Ansietat per menjar? On comença tot?

Unitat de Nutrició i Dietètica
Yañez García, Rosa Elena

Llegir més

L’ansietat per menjar està en l’arrel de molts problemes de salut. Quan ens vam passar amb els aliments refinats, estem creant desequilibris nutricionals que creen un caos emocional.

Quan estem oblidant massa?

NEUROPSICOLOGIA
Ruiz Gutiérrez, Antonio Andrés

Llegir més

Un alt percentatge de la població espanyola a partir dels 50 anys experimenta pèrdues de memòria. Aquestes pèrdues inclouen oblidar el nom d’una persona que s’acaba de conèixer, productes de la llista de la compra, la dificultat per trobar les claus o alguna cosa que anàvem a fer en aquest moment.

Activitats

Consulta gratuïta sobre l’Alzheimer

El 21 de setembre és el Dia Mundial de l'Alzheimer. Aprofitant aquesta efemèride, des del Servei de Neuropsicologia del Centre Mèdic Rambla Nova, volem donar a conèixer aquesta malaltia, i oferim una nova jornada de “consultes obertes” gratuïtes el dia 16 de setembre, adreçada a totes aquelles persones que vulguin aclarir dubtes sobre la malaltia, o inclús realitzar un test cognitiu de cribratge.

Per a sol·licitar una consulta gratuïta sobre l’Alzheimer només heu de trucar al telèfon 977 25 00 00. Si ho preferiu, us truquem nosaltres. Només cal que ens doneu el vostre telèfon emplenant el formulari que trobareu en aquest link.

Síguenos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue