logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | setembre 2015

Aquest és el número 40 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

El Centre Mèdic Rambla Nova compleix quatre anys

Llegir més

El passat dia 12 de setembre el Centre Mèdic Rambla Nova va complir quatre anys des de la seva obertura. En aquests quatre anys el centre s’ha consolidat com un referent en l’assistència mèdica privada a les comarques de Tarragona, assolint en aquest aniversari la xifra de 42.245 usuaris, havent realitzat 157.833 visites i 3.793 procediments de cirurgia menor ambulatòria.

Centre Mèdic Rambla Nova col·labora per tercer any amb la Marató de Donació de Sang de Tarragona

Llegir més

Per tercer any consecutiu, el proper dissabte 19 de setembre de 9h a 21h al Teatre de Tarragona, el Centre Mèdic Rambla Nova col·labora amb la Marató de donació de sang de Tarragona, un esdeveniment organitzat pel Banc de Sang i Teixits que pretén donar el màxim de facilitats als ciutadans per fer la donació.

Articles

Prepara la tornada a l'escola i a la llar d'infants amb Homeopatia

PEDIATRIA
Barco Rodríguez, Consuelo

Llegir més

Les vacances s’acaben, el cole comença i d’aquí a poc comença l’època hivernal. Amb ella apareixeran els primers refredats, per la qual cosa és convenient preparar els nens perquè puguin tenir les màximes defenses per enfrontar-s’hi.

Evidència científica sobre el paper dels productes lactis en l'alimentació saludable de la població espanyola

Unitat de Nutrició i Dietètica
Auqué Juncosa, Aina

MEDICINA INTERNA
Argemí Coletas, Teresa Maria

Llegir més

La llet i els productes lactis porten dècades sent objecte de fortes crítiques per part dels seus detractors. Opositors a aquests aliments que, a poc a poc, estan aconseguint que tant a la primera com als segons se’ls atribueixin una sèrie de culpes que no només no estan provades amb base científica, sinó que estan contribuint a la creació de mites i llegendes urbanes sobre aquests productes i els seus efectes en la salut.

21 de Setembre, Dia Mundial de l'Alzheimer: Consulta gratuïta

NEUROPSICOLOGIA
Pino Roca, Maria

Llegir més

Com cada any, el proper 21 de Setembre se celebra el “Dia mundial de l’Alzheimer”. La finalitat d’aquesta jornada mundial és donar a conèixer i sensibilitzar la societat, en general, i les administracions, en particular, sobre aquesta malaltia.

Activitats

Consulta gratuïta sobre l’Alzheimer

Des del Servei de Neuropsicologia del Centre Mèdic Rambla Nova, volem sumar-nos a la iniciativa de l’Organització Mundial de la Salut per a donar a conèixer la malaltia, i oferim una nova jornada de “consultes obertes” gratuïtes el dia 25 de setembre i 9 d'octubre, adreçada a totes aquelles persones que vulguin aclarir dubtes sobre la malaltia, o inclús realitzar un test cognitiu de cribratge.

Per a sol·licitar una consulta gratuïta sobre l’Alzheimer només heu de trucar al telèfon 977 25 00 00. Si ho preferiu, us truquem nosaltres. Només cal que ens doneu el vostre telèfon omplenant el formulari que trobareu en aquest link.

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue